Termékkategóriák
Szolgáltató Termék
THM
Futamidő
Hitelösszeg

Számolja ki saját hitelét!

Hitelkiváltó Kölcsön

THM:16,20 %THM: 16,2%- 20,5%; Fix Kamat 14,9%-18,5%
Futamidő:84 hónap
Hitelösszeg:250.000 - 6.000.000 Ft
  • 600 ezer Ft feletti hitelösszeg esetén évi 14,9% fix kamat
  • 600 ezer Ft alatti hitelösszeg esetén évi 18,5% fix kamat
  • Garantáltan fix törlesztőrészlet a futamidő végéig
  • Meglévő, más pénzügyi intézménynél fennálló személyi kölcsön,
  • áruhitel, autóhitel, hitelkártya, folyószámlahitel kiváltására.
  • Akár szabadon felhasználható kölcsönösszeg igénylésével
tovább

Adósság rendező kölcsön

Az adósságrendezés leginkább abban az esetben lesz segítségére, ha több drága hitelét kedvezőbbre cserélné. Az adósság rendező hitel megfelelő lehetőség kölcsönei összevonására, azok kedvezőbbre cserélésére, törlesztőrészlete csökkentésére. Az adósság rendező hitel tartozásai egyetlen, jobb helyen történő hitelkiváltását teszi lehetővé.


A termékeknél látható index-számokhoz tartozó magyarázatokat az adott termékpanelen a terméknévnél található  ikonra kattintva lehet megtekinteni. 

A fenti oldalon a Netrisk.hu Kft. pénzügyi szolgáltatásokkal (banki termékekkel) kapcsolatos elektronikus hirdetéseket tesz közzé, pénzügyi szolgáltatások közvetítésére irányuló tevékenységet nem folytat. Az oldalon látható elektronikus hirdetések tartalmát a hirdetők határozzák meg az általuk nyújtott pénzügyi szolgáltatások iránti figyelem felkeltése céljából. Az elektronikus hirdetésekkel kapcsolatban a Netrisk.hu Kft. kizárólag azok közzétevőjeként jár el, az elektronikus hirdetések tárgyát képező pénzügyi szolgáltatásokat nem közvetíti, azokról tájékoztatást nem nyújt. A fenti oldalon a pénzügyi szolgáltatások nem igényelhetőek, a felhasználók a pénzügyi szolgáltatásokkal és az igénylésükkel kapcsolatos bővebb információkat a hirdető pénzügyi intézmények honlapjain találnak. Az oldalon megjelenő elektronikus hirdetések sorrendjét a külön hozzájárulást teljesítő hirdetők szponzori elvárásai, illetőleg a hirdetések általános relevanciája és a látogatók statisztikailag összesített választási szokásai határozzák meg. A szponzorált megjelenési helyeket a Netrisk.hu Kft. a „szponzorált megjelenési hely” felirattal jelzi. A felhasználók személyes elvárásait a Netrisk.hu Kft. nem ismeri és azokat az elektronikus hirdetések sorrendjének kialakításakor nem veszi figyelembe. Az oldalon ennek megfelelően nincs lehetőség kalkulációk végzésére, egyedi preferenciák beállítására. A Netrisk.hu Kft. az elektronikus hirdetések tárgyát képező pénzügyi szolgáltatásokat semmilyen szempontból nem hasonlítja össze, a megjelenő elektronikus hirdetésekben foglalt pénzügyi szolgáltatások nem a felhasználók egyéni igényeihez igazodnak. A fenti oldallal kapcsolatos további tájékoztatásért kérjük kattintson az oldal alján található Jogi információkra.

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×