Rólunk

A Bankkalkulátor.hu a Netrisk.hu pénzügyi összehasonlító oldala, amely segít tájékozódni banki partnereink különböző hitelajánlatai között. A kalkulátor néhány egyszerű adat megadása után személyre szabott, egyedi ajánlatot ad, használata pedig gyors és kényelmes. Fontos, hogy a Bankkalkulátor.hu felületén végzett hitelkalkuláció nem hozzávetőleges eredményt, hanem tényleges ajánlatot ad, a különböző beállítási lehetőségeknek köszönhetően pedig széles körű személyre szabhatóságot biztosít.

Hogyan működik?

A kalkulátor használatához adja meg a kért adatokat, például a hitelfelvétel célját és az egyéb feltételeket, majd indítsa el a kalkulációt, melyet követően további adatok megadásával pontosíthatja a keresést. Ha részletes segítségre van szüksége, olvassa el Bankkalkulátor Kisokosunkat!

Miért jó nekem, ha a Bankkalkulátor.hu-t használom?

Független szolgáltatóként abban segítünk, hogy megtalálja az ön számára szimpatikus hitelajánlatot mind futamidőben, mind hitelösszegben. Legyen szó autóvásárlásról, hitelrendezésről vagy lakásfelújításról, kalkulátorunk segítségével néhány perc alatt pontos, személyre szabott ajánlatokhoz jut, melyek megegyeznek azzal, amit egy bankfiókban személyesen, vagy akár egy telefonos hitelajánlat során, az adott időben kapna. Spóroljon időt és kerülje el a sorban állást, próbálja ki a Bankkalkulátor.hu ingyenes szolgáltatását!

visszahívást kérek
Visszahívást kérek
bezárás
Visszahívás kérése
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×