Pár kattintásra a személyi hitelek!

A személyi kölcsönök most népszerűbbek, mint valaha. Havonta több, mint 30 milliárd forint értékben születnek új szerződések. Idén márciusban ráadásul új csúcsot sikerült felállítani: ebben a hónapban ugyanis majdnem 50 milliárd forintnyi személyi hitelt vett fel a magyar lakosság.

A konstrukció népszerűsége érthető, hisz a személyi kölcsönöket fedezet nélkül is bármire el lehet költeni. A felvett összegből akár a lakásunk felújítását, a nyaralásunkat vagy egy autóvásárlást is finanszírozhatunk – csak hogy pár lehetőséget említsünk.

Személyi kölcsön kalkulátor

Gyors segítség

Persze okkal merül fel a kérdés: hol lehet az ajánlatokat elérni? A választ könnyedén kiderítheti, ha kipróbálja az oldalunk személyi kölcsön kalkulátorát.

A használata roppant egyszerű. Csak a hitelfelvételhez szükséges személyes adatokat kell megadni és azt, hogy milyen hitelt keres. Jelölje be, hogy mekkora kölcsönt szeretne felvenni, milyen futamidőben gondolkodik és hogy mi a kölcsönfelvétel célja. Ezután máris kaphat egy személyreszabott ajánlatot. A „További beállításokra” kattintva finomíthatja a keresést. Ha több információt ad meg magáról, akkor a felsorolt ajánlatok természetesen sokkal jobban fognak passzolni az Ön igényeihez.

Ha tetszik az egyik ajánlat, akkor már csak rá kell kattintania az „Érdekel” gombra. Ha az elérhetőségeit megadta, akkor más dolga már nincs is, csak várni, hogy a bank munkatársai megkeressék Önt.

Fontos tudni, hogy a bankkalkulator.hu adatbázisában számos nagy pénzintézet ajánlatai szerepelnek. Hogy kikről van szó? Nos,az MKB Bank, a Raiffeisen Bank,a Cetelem, a Budapest Bank, a Provident, az UniCredit Bank, a Sberbank és a CIB Bank termékei is szerepelnek az oldalon.

Ha esetleg hadilábon áll a pénzügyi kifejezésekkel, akkor az oldal jobb felső sarkában a Menüben keresse fel a Gyakori Kérdéseket, ahol az alapokat érthetően tisztáztuk.

De ha szeretné, hogy valaki az elérhető személyi kölcsönök közt élőszóban segítsen eligazodni, erre is van lehetőség. A bankkalkulator.hu munkatársait elérheti telefonon (06 1 309 4510). Ha mobilt ragad jó kezekben lesz, hisz a szájt szakemberei komoly tapasztalattal bírnak a pénzügyi tanácsadás terén. 

Másfajta konstrukció érdekli? Nem probléma!

Persze a pénzügyi termékek közt nem a személyi kölcsön az egyetlen, amely iránt óriási az érdeklődés. Újabban a babaváró hitel is komoly népszerűségnek örvend. Jó tudni, hogy az államilag támogatott kölcsön igénylését mindössze pár egyszerű lépésben elintézheti a csokacsaladnak.hu oldalon.

Viszont van itt egy érdekesség. Tudta, hogy az említett két oldalban van valami közös? Méghozzá az, hogy mindkettő a Netrisk.hu nagy családjába tartozik. Itt egy olyan cégről van szó, amelynek biztosítási alkuszként komoly múltja van a netes világban: hisz már 1994 óta jelen vannak a piacon. A cégnél szolgáltatások egész sora érhető el. A Telenet.hu képében például van olyan oldaluk, ahol egy helyen össze tudja hasonlítani a különféle távközlési szolgáltatásokat, legyen szó akár TV-ről, internetről, telefonról vagy mobilról és meg is tudja igényelni a szolgáltatást. A vállalat Netriskauto.hu cím alatt egy olyan használtautó portált is működtet, amelyiken közel 2000 hirdetés között válogathat.

Érdemes átnézni, hogy emellett hány fajta biztosítási kalkulátor érhető el a Netrisk.hu-n:

-Kötelező biztosítás váltás 2019

-KGFB kötés 2019

-CASCO kalkulátor

-Autós kiegészítő biztosítások kalkulátora

-Flotta ajánlatkérő

-Utasbiztosítási ajánlatok

-Lakásbiztosítás kalkulátor

-Munkanélküliségi biztosítás kalkulátor

visszahívást kérek
Visszahívást kérek
bezárás
Visszahívás kérése
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×