Személyi kölcsön kényelmesen, online

Négy éve egy átlagos hónapban még a magyarok mintegy 9 milliárd forintnyi személyi kölcsönt vettek fel a bankoktól. Azóta ez a szám ugrásszerűen megnőtt. Amit mi sem mutat jobban, mint hogy most januárban majdnem 35 milliárd forint személyi hitelt kapott a lakosság. Ennek a jelenségnek több oka is van: egyrészt csökkentek kamatok, javultak a jövedelmek, másrészt a bankok iránti bizalmatlanság, amely a válság után alakult ki, pedig lassan elpárolgott.

Személyi kölcsön kalkulátor

Mindennek a tetejébe a korábban népszerű szabad felhasználású jelzáloghitelek, részben a magas kezdeti költségek miatt elkezdtek a háttérbe szorulni. A 10-12 évvel ezelőtti állapotokhoz képest a kihelyezések a tizedükre estek vissza, ezeknek a termékeknek a helyét pedig lassan átvették a személyi hitelek. A népszerűségük érthető: a személyi kölcsönöket fedezet nélkül is bármire el lehet költeni. Az átutalt összegből finanszírozhatjuk a kocsink felújítását, vehetünk egy új háztartási gépet, elmehetünk nyaralni vagy az induló cégünknek adhatunk egy kezdeti löketet – csak hogy a lehetőségek tárházából említsünk pár példát. Az előnyök sora pedig itt nem ér véget. Egy személyi kölcsönnél az igénylést sok esetben akár otthon, a kedvenc székünkben ülve is könnyedén elindíthatjuk.

Kényelmes ügyintézés

Persze adja magát a kérdés: a piacon megtalálható konstrukciók közül, melyik a legjobb? A mi igényeinknek melyik felel meg a leginkább? A válaszoknak könnyű utánajárni. Csak használja az oldalunkon elérhető személyi kölcsön kalkulátort.

A bankkalkulator.hu-n kereshet a nagy pénzintézetek ajánlatai között. Megtalálhatóak itt a Sberbank, K&H Bank a CIB Bank, az OTP Bank, a Cetelem, a Budapest Bank, az MKB, a Raiffeisen Bank és a Provident termékei is.

Ha a kalkulátoron keresztül mindössze pár kattintással megadja magáról a hitelfelvételhez kiváltképp fontos adatokat (a jövedelme nagyságát és típusát, valamint az életkorát, illetve bejelöli, hogy megbízható adós-e) és kiválasztja, hogy milyen terméket keres (a hitelösszeg mérete és a futamidő hossza mellett a kölcsönfelvétel célja is beállítható), akkor máris egy sor személyre szabott ajánlatot fog kapni. A keresés finomításához a „További beállításokra” kattintva arról is nyilatkozhat, hogy kér-e törlesztési biztosítást, be tud-e vonni adóstársat, hogy a hitelt nyújtó banknál van-e a jövedelme vagy, hogy a jelenlegi munkaviszonya mennyi ideje tart. Ezeket az információkat megadva, a keresés természetesen még pontosabb lesz.

Ha megtetszett az egyik ajánlat, akkor nincs más dolga, mint rákattintani az „Érdekel” gombra. Miután megadta az elérhetőségeit nem kell a személyes találkozóval bajlódnia: a bank munkatársa fogja megkeresni Önt.

Ha esetleg nem mozog otthonosan a pénzügyi kifejezések tengerében és nem egészen biztos benne, hogy mit jelent például az „annuitásos törlesztés” vagy a „kamatperiódus”, akkor az oldal jobb sarkában a menüből felkeresheti a Gyakori Kérdések oldalunkat, ahol mindezeket érthetően tisztáztuk.

De ha teljesen személyre szabott ajánlatot szeretne kapni arra is van lehetőség: telefonon (06 1 309 4510) elérheti a Bankkalkulator.hu munkatársait, akik a pénzügyi tanácsadás terén komoly tapasztalattal bírnak és szakértői a személyi kölcsönöknek. 

JTM-kalkulátor

Amennyiben az aggasztja, hogy a törlesztőrészletet vajon fogja-e bírni, van egy jó hírünk: ha felkeresi a Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutató Kalkulátorunkat (https://jtm.bankkalkulator.hu), akkor egy mutatószámon keresztül még azt is megtudhatja, hogy a hitelből származó kötelezettséggel milyen mértékben terhelte le a jövedelmét. Elsődleges célunk, hogy támogassuk az érdeklődőket a pénzügyi döntésekben. Ez a szolgáltatás is segít a tervezésben: a segítségével könnyen megállapítható, hogy egy új hitel felvétele esetén hány forintos havidíjat vállalhat.

Ha kiválasztotta a megfelelő terméket és elindította az igénylést, akkor már nem kell sokat várnia. Pozitív elbírálás esetén, a kért összeget sok esetben a bank pár órán belül már át is utalja.

visszahívást kérek
Visszahívást kérek
bezárás
Visszahívás kérése
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×