Banki akciók a babaváró kölcsönt igénylőknek

Mióta a Babaváró kölcsön megjelent a hitelpiacon, nagy népszerűségnek örvend a gyermeket tervező házaspárok körében. Többször beszámoltunk róla, hogy milyen feltételekkel igényelhető ez a konstrukció, milyen kritériumoknak kell megfelelnünk, ha hozzá akarunk jutni az állam által biztosított, akár 10 millió forinthoz.

A csokacsaladnak.hu oldal, babaváró kalkulátorának jogosultság ellenőrző kérdéseivel könnyedén megnézhetjük, alkalmasak vagyunk-e a támogatás felvételére. Amennyiben igen, jelenleg 5 bank babaváró hitelét hasonlítja össze számunkra a támogatás kalkulátor. Ezek az UniCredit Bank, Raiffeisen Bank, Sberbank, MKB Bank és a Budapest Bank.

Babaváró hitel

Ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést tudjuk meghozni, nem árt tisztában lennünk azzal sem, hogy melyik pénzintézet milyen egyéb akciót hirdet, amennyiben náluk igényeljük meg ezt a hitelkonstrukciót. A csokacsaladnak.hu oldalon található 5 bank közül 2 hirdet akciót. Nézzük ezeket részletesen!

Sberbank

A Sberbank pénzvisszatérítési akciója 2019. július 1-től visszavonásig érvényes.

A bank a babaváró hitel folyósított összegének 0,5%-át jóváírja a törlesztési folyószámlánkon, ha a kölcsön folyósítását közvetlenül követő 3 naptári hónap közül legalább 2 hónapban, minimum havi 100 000 Ft jóváírás történik a banknál vezetett törlesztési számlán. Az összeg érkezhet több részletben is. A pénzvisszatérítést a Sberbank legkésőbb a folyósítást követő 4. hónap 15. napjáig teljesíti.

Raiffeisen Bank

A Raiffeisen Banknál az akció feltétele a náluk vezetett folyószámla.

A havi kezességvállalási díj

  • 20%-ával megegyező összeget ír jóvá a bank, ha az ügyfél a tárgyhónapot megelőző 3 hónapból legalább kettőben 99 085 Ft-ot, maximum kettő részletben a bankszámlájára utaltat,
  • 50%-ával megegyező összeget ír jóvá a bank, ha az adós a tárgyhónapot megelőző 3 hónapból legalább kettőben 400 000 Ft-ot, maximum kettő részletben a bankszámlájára utaltat,
  • és az adott hónapban esedékes törlesztőrészletet, valamint a kezességvállalási díjat határidőre hiánytalanul megfizeti.

A bank a feltétel teljesülését legelőször a folyósítást követő 4. hónapban ellenőrzi. A jóváírásra a tárgyhónapot követő hónap 28-ig kerül sor, a folyósítást követő első 5 évben.

Fontos kritérium, hogy a bankszámlára történő jóváírási kötelezettség nem teljesíthető saját számlák közötti átvezetéssel vagy készpénz befizetéssel. Az akció 2019. július 1-től visszavonásig érvényes. 

Jelenleg tehát, a csokacsaladnak.hu oldalon megtalálható bankok közül a 2019. augusztus 20-án hatályos kondíciós listákat összevetve, a Sberbank és a Raiffeisen Banknál találhatunk jóváírási akciót.

Amennyiben már ezeknél a pénzintézeteknél vezetjük bankszámlánkat érdemes elgondolkodni a saját bankunknál történő hiteligénylésen. Abban az esetben viszont, ha jelenleg más bankhoz utaltatjuk a jövedelmünket, mindenképp végeztessünk a banki ügyintézőkkel egy számlacsomag költségeire vonatkozó kalkulációt, hogy érdemes-e bankot váltanunk.

Szakértő kollégáink a 06-1/309-4510-es telefonszámon szívesen segítenek Babaváró hitel kalkulációkkal és egyéb kérdésekkel kapcsolatban. Látogassa meg Ön is honlapunkat a csokacsaladnak.hu címen.

visszahívást kérek
Visszahívást kérek
bezárás
Visszahívás kérése
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×