Hírek - Autóhitel

 • Elektromos autó: bele merjünk-e vágni az új évben?

  A ma kapható legolcsóbb, használtan megvett elektromos autó bizonyos körülmények között nagyon megéri – különösen, ha sokat parkolunk közterületen, miközben legalább 15-20 kilométerre lakunk a munkahelyünktől, vagy gyakran kell vezetnünk a városban. Akár személyi hitelt is érdemes lehet felvenni a megvásárlására, ám nem árt tisztában lenni a buktatókkal, kockázatokkal sem.

 • Téli-nyári gumit, vagy négy évszakost?

  Akadnak olyan esetek, amikor elegendő lehet egy minőségi négy évszakos gumiabroncs-szett, de persze nem véletlenül „találták ki” a téli-nyári gumicserét. Nézzük az előnyöket és a hátrányokat!

 • Most érdemes hétszemélyes autót venni!

  Felélénkült a hétszemélyes autók piaca: az akár 2,5 milliós nagycsaládos támogatás következtében 10 százalékkal csökkent a használt hétszemélyesek ára, a kereskedők pedig az új autók ajánlatait is igyekeznek még vonzóbbá tenni. Vegyünk sorra néhány népszerűbb típust!

 • Autóvásárlás hitelből? Lehetséges!

  Amennyiben nincs meg a teljes vételára a kiszemelt gépjárműnek, lehetőségünk van többféle finanszírozási konstrukció közül a számunkra kedvezőt igénybe venni céljaink megvalósításához. Mind használt, mind új gépjárművet vásárolhatunk hitel, kölcsön illetve lízing segítségével.  A pénzintézetek által kínált termékek kondíciói és feltételei legtöbb esetben eltérőek, így érdemes több ajánlatot is kérni. A hitel futamideje igényeinknek megfelelően változtatható, de mindenképpen mérlegelni szükséges, hogy milyen futamidőre vásárolunk gépjárművet, hiszen az értéke folyamatosan csökken, így minél hosszabb ideig fizetjük a hitelt, annál több pénzt fizetünk ki kamatra és egyéb költségekre.

 • Itt az idő, hogy megvegyük az álomautónkat!

  Soha nem volt még olyan jó alkalom arra, hogy nagy és erős autót vásároljunk, mint most. A hitelkamatok mellett várhatóan az üzemanyagár is alacsony, talán 400 forint alatti marad – legalábbis a nemzetközi szakértők szerint. Irány az autópiac, válogassunk kedvünkre!

 • Nem az elektromos autó a nyerő?!

  A világ legnagyobb autógyártója nem hisz abban, hogy a tisztán elektromos autók hatótávja akár hat év múlva annyira megnőne, hogy ezek tömegesen, városon kívüli cirkálásra is alkalmasak legyenek. Inkább a tölthető hibridautóké a közeljövő még jó pár évig?

 • A támogatásnak hála most sokan vesznek nagy autót

  A hétüléses gépkocsikat érintő támogatási program alig néhány hete, júliusban indult el. Az állami segítséget már eddig is sokan vették igénybe: az első hónapban az igénylők száma elérte a hétezret. Azok, akik rögtön az induláskor, július első napján elindították az igénylést, már át is vehették a gépkocsijukat. A tapasztalatok szerint vannak kereskedések, ahol a hétüléses családi modellek iránt többszörösére ugrott az érdeklődés.

 • Sportos autók családapáknak – csúcsteljesítmény és praktikum egyben

  Van olyan autó, ami minden földi jóval elkényeztet, mégsem ösztökéli sárga irigységre a barátokat, ismerősöket, vagy a szomszédokat. Megnézzük, mely típusok ilyenek!

 • Milyen az ideális második autó?

  Sokan beleesnek abba a hibába, hogy akkor is megtartják régebbi járgányukat második autónak, ha a család újat vesz. Sokan nem gondolnak arra, hogy ilyenkor sem árt a régi, dédelgetett darabot lecserélni egy újabb, lehetőleg kisebb bevásárlóautóra, egy ilyen jármű azonban nemcsak kevesebb bosszúságot okoz majd, de jóval olcsóbb lehet a két autó egyidejű fenntartása is.

 • Három-négy gyerekkel új autót? Nem lehetetlen!

  Elvben 200 ezer családot érint a kormányzat bőkezű, nagycsaládosoknak szóló új autótámogatása, de valójában a nagycsaládosok többségének nem telik új autóra – autóhitel ide vagy oda. Vagy mégis? Mai cikkünkben sorra veszünk néhány tippet, melyek segítségével akár egy új gépjármű is elérhetővé válik!

 • Autóvásárlási dilemmák: kicsit, közepeset? Esetleg nagyot?

  Számos dilemmával kell szembenéznie annak, aki a legoptimálisabb használt járgányt keresi. Sokan bele sem gondolnak például abba, hogy ha csak néha van szükségük nagy csomagtérre, akkor remek ideiglenes megoldás lehet egy zárt tetőbox – mai cikkünkben ilyen, és ehhez hasonló tippeket adunk autóvásárláshoz.

 • Vehetünk jó autót egymillió alatt?

  Egymillió forint sok pénz, de valahogy mégis egyre kevesebbet ér – különösen, hogyha autót keres az ember. Mai cikkünkben rávilágítunk a leggyakoribb csapdákra és sorra vesszük a legfontosabb alapszabályokat, ha az autóvásárlási büdzsénket egymillió forintban határoztuk meg.

visszahívást kérek
Visszahívást kérek
bezárás
Visszahívás kérése
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×