Az adósságrendező hitellel egyszerűbbé teheti az életét!

Akár egy kis kölcsön is sokkal gördülékenyebbé és jobbá teheti a hétköznapokat. A banktól kapott pénzügyi segítséggel vehetünk új bútorokat, felújíthatjuk a lakást, talpra állíthatjuk a kisvállalkozásunkat, megvehetünk egy régóta áhított nívós ruhát, leválthatjuk a régi kocsinkat, vagy a felvett pénzből sort keríthetünk egy családi nyaralásra. Ha szabad felhasználású hitelben gondolkodunk, akkor a lehetőségek sora jószerivel végtelen. Sajnos, azonban ha nem kellő körültekintéssel járunk el, a kölcsönökkel nehéz helyzetbe is hozhatjuk magunkat. Ha egyszerre fizetjük a lakás, az autó hitelét egy személyi kölcsön mellett, akkor eljöhet az a pont, amikor a törlesztők már felemésztik a fizetésünk döntő részét. Hogy ebben az esetben mit lehet tenni? Ilyenkor érdemes megfontolni egy adósságrendező hitel felvételét.

Előnyök sora

A hitelkiváltó kölcsönöknek több előnye is van. Egyrészt a segítségükkel a több törlesztő-részlet helyett csak egyet kell fizetni. Másrészt javíthatjuk a kondíciókat. Például felvehetünk egy akkora összeget, amennyi még hátra van az eredeti tartozásokból, viszont kedvezőbb feltételek mellett, vagyis alacsonyabb havi kiadások mellett folytathatjuk a törlesztést. Ha kíváncsi a lehetőségeire, használja az oldalunkon elérhető kalkulátort!

Hogy nagyjából képet kapjunk arról, hogy milyen lehetőségek állnak előttünk, a mai napon (2019.04.03.) a website-unkon két példát is megnéztünk. Először azt vizsgáltuk meg, hogy milyen opciók állnak rendelkezésre akkor, ha 200 ezer forintos nettó jövedelem mellett egy 30 éves igénylő 60 hónapos futamidőre kér 1 millió forintnyi hitelt adósságrendezés céljából.  A példánkban szereplő személy munkaviszonya 1 éve tart, jövedelmét a hitelt nyújtó banknál vezeti és a KHR alapján megbízható adósnak számít. Törlesztési biztosítást nem kér, adóstársat pedig nem szeretne bevonni.

Személyi kölcsön

Mint az a fenti képen is látható a Sberbank ajánlata a legkedvezőbb. Náluk van olyan termék, ahol a törlesztőrészlet mindössze 21 561 forint. De a legdrágább ajánlat se sokkal több ennél. Az is mindössze 23 927 forint.

A második példánkban azt néztük meg miként változnak az ajánlatok, ha 3 millió adósságrendező hitelt szeretnénk felvenni, úgy, hogy közben minden variánst változatlanul hagyunk.

Személyi kölcsön kalkulátor

Ezúttal ahogy az várható is volt, a törlesztők nagyságában nagyobb a szórás. De a hat ajánlatból négy így is 70 ezer forint alatt mozog. 

Szükséges papírok

A szerződés aláírása előtt a következő dokumentumokat kell bemutatunk a Banknál (teljeskörű tájékoztatásért érdemes a Bankok honlapját felkeresni, vagy Kollégáink segítségét kérni):

- Egy személy igazolásra alkalmas irat (ami lehet személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél is)

- Lakcímkártya

- Adókártya

- Munkáltatói igazolás vagy vállalkozói igazolvány

- Jövedelem igazolás

- Közüzemi számlák a befizetési igazolással

- Igazolás a fennálló hiteltartozásról 

Akár az oldalon látható ajánlatok, vagy az adósságrendező hitel kapcsán kérdései merülnek fel, nyugodtan hívja fel kollégáinkat (telefonszám: 06 1 309 4510). Tapasztalt szakértőink szívesen segítenek eligazodni a hitelkiváltó kölcsönök világában.

visszahívást kérek
Visszahívást kérek
bezárás
Visszahívás kérése
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×