Hírek - Adósságrendezés

 • Új év, tudatosabb pénzügyek: tervezzük újra az anyagiakat!

  Ha már januárra kiürült a családi kassza, és ez már a meglévő törlesztőink rendezését is veszélyezteti, érdemes átgondolni a pénzügyeinket, és akár hitelek, kölcsönök áttervezésével, összevonásával csökkenteni a havi terheket. Egy hitelkiváltó kölcsönnel, nagyobb összegű személyi hitellel vagy új lakáshitellel sokat nyerhetünk, azaz könnyen egyenesbe kerülhetünk úgy, hogy a havi törlesztőrészleteink nem emelkednek.

 • Hitelkiváltás egyszerűen? Így működik az adósságrendező hitel

  Személyi kölcsönre volt szükség a lakásfelújításhoz? Hitelkártya a bútor megvételéhez? A konyhai robotgépeket pedig már csak folyószámlahitel felvétele után tudta megvenni?  Sokszor arra eszmélünk, hogy bár az otthonunk szépen alakul, de a hiteleink összege is emelkedik. Ilyenkor jó megoldás, ha a több, már-már követhetetlen befizetnivaló helyett havi egy törlesztőrészletet gyúrunk a tartozásainkból.

 • Kezdje tiszta lappal: az adósságrendezésről röviden

  Adósságot adósságra halmoz? Van, hogy az egyik kölcsönből fizeti ki a másikat? Fizetési nehézségei vannak? Jó, ha tudja: manapság igen előnyös feltételekkel rendezheti adósságait! Hogy miért? Ma a nagyobb összegű személyi kölcsön, más néven a személyi hitel kamata olyan alacsony, hogy érdemes lehet kihasználni akár meglévő adósságaink rendezéséhez is.

 • Az adósságrendező hitellel egyszerűbbé teheti az életét!

  Akár egy kis kölcsön is sokkal gördülékenyebbé és jobbá teheti a hétköznapokat. A banktól kapott pénzügyi segítséggel vehetünk új bútorokat, felújíthatjuk a lakást, talpra állíthatjuk a kisvállalkozásunkat, megvehetünk egy régóta áhított nívós ruhát, leválthatjuk a régi kocsinkat, vagy a felvett pénzből sort keríthetünk egy családi nyaralásra. Ha szabad felhasználású hitelben gondolkodunk, akkor a lehetőségek sora jószerivel végtelen. Sajnos, azonban ha nem kellő körültekintéssel járunk el, a kölcsönökkel nehéz helyzetbe is hozhatjuk magunkat. Ha egyszerre fizetjük a lakás, az autó hitelét egy személyi kölcsön mellett, akkor eljöhet az a pont, amikor a törlesztők már felemésztik a fizetésünk döntő részét. Hogy ebben az esetben mit lehet tenni? Ilyenkor érdemes megfontolni egy adósságrendező hitel felvételét.

 • Fixálja hitelét, amíg nem késő!

  Rengeteg régi frankos hitel lett négy éve forintosítva, ám ezeket sürgősen érdemes lenne mindenkinek 3-5 évre fixált kamatperiódusú hitellel kiváltani. Ha önnek van olyan nagyobb hitele, aminek kamata 3-6 vagy 9-12 havonta változhat, akkor sürgősen nézze meg a bankkalkulator.hu oldalon, hogy 3-5 vagy több évre fixálva mennyi lenne kiváltani azt!

visszahívást kérek
Visszahívást kérek
bezárás
Visszahívás kérése
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×