Hírek

 • Biztosítóváltás: nagyon jól is járhatunk vele

  Akik rendszeresen utánakeresnek annak, hogy milyen sok pénzt fizetnek ki járműveik vagy otthonuk biztosítására, megdöbbenten tapasztalhatják, hogy vannak a piacon sokkal olcsóbb ajánlatok is – lássuk, mit kell tudni a biztosítóváltás előnyeiről!

 • Komolyan vehető a Bitcoin?

  Még a világhírű tőzsdei szakértők, a neves közgazdászok is értetlenül állnak a virtuális pénzek, a Bitcoin által népszerűvé tett kriptovaluták árfolyamának évek óta tartó, trendszerű felértékelődése előtt. Az árfolyamok durván hullámoznak, de a legbátrabbak, akik évekkel ezelőtt beszálltak, már profitáltak ebből a rizikós „szerencsejátékból” miközben sokan, sokat veszítettek. Rengeteg mendemonda kering olyanokról, akik hosszú évekkel ezelőtt nagyobb mennyiségű Bitcoinhoz jutottak fillérekért, és most dúsgazdaggá váltak.

  Most a Facebook is szeretné bevezetni saját kriptovalutáját, a Librát. 

 • Nem csak külföldön lehet jól keresni!

  Gondolta volna, hogy a fővárosban csaknem kétszer annyit lehet megkeresni hasonló munkával, mint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!?

 • CSOK – Családi Otthonteremtési Kedvezmény

  A Családi Otthonteremtési Kedvezmény – vagy ahogy sokan ismerik, CSOK – már 2015. július 1-től igényelhető, vissza nem térítendő állami támogatás, mely kizárólag lakáscélra fordítható. A kedvezmény igénylésének feltételeit már több alkalommal módosították, ezért mi a 2019. július 1-től érvényes, legfrissebb feltételrendszert ismertetjük. A CSOK támogatás meglévő és a jövőben vállalt gyermekek számától függően akár 10 millió forintot is jelenthet a családnak.

 • Mekkora maximális összegű személyi kölcsönt nyújtanak a bankok?

  A személyi kölcsön manapság akkor is jó lehetőség, ha lakást szeretnénk vásárolni. Abban az esetben, ha olyan településen találjuk meg későbbi ingatlanunkat, ahol az alacsony lélekszám miatt nem hitelez a bank, vagy a forgalmi értékét kevesebb összegben határozza meg az értékbecslő, mint amekkorát a pénzintézet elfogadna fedezetként, jól jöhet a személyi hitel.

 • Otthonteremtési Kamattámogatás (OTK) – CSOK hitel

  Az CSOK hitelről röviden 

  • Akár 15 millió forint támogatott hitel a CSOK mellé
  • Fix 3% éves támogatott kamat
  • Legfeljebb 25 éves futamidő
  • Már meglévő gyermekek után is
  • Új vagy használt ingatlan vásárlására, építkezésre, bővítésre, korszerűsítésre is igényelhető
 • Hitelkiváltás egyszerűen? Így működik az adósságrendező hitel

  Személyi kölcsönre volt szükség a lakásfelújításhoz? Hitelkártya a bútor megvételéhez? A konyhai robotgépeket pedig már csak folyószámlahitel felvétele után tudta megvenni?  Sokszor arra eszmélünk, hogy bár az otthonunk szépen alakul, de a hiteleink összege is emelkedik. Ilyenkor jó megoldás, ha a több, már-már követhetetlen befizetnivaló helyett havi egy törlesztőrészletet gyúrunk a tartozásainkból.

 • Most érdemes hétszemélyes autót venni!

  Felélénkült a hétszemélyes autók piaca: az akár 2,5 milliós nagycsaládos támogatás következtében 10 százalékkal csökkent a használt hétszemélyesek ára, a kereskedők pedig az új autók ajánlatait is igyekeznek még vonzóbbá tenni. Vegyünk sorra néhány népszerűbb típust!

 • Milyen előnyei vannak az egészségpénztári tagságnak?

  Egyre fontosabb, hogy az ember felkészüljön a váratlan helyzetekre. Ilyen szituációk akár az egészségünkkel kapcsolatosan is felmerülhetnek: egy nem várt betegség, egy műtéti költség mind-mind súlyos kiadást jelenthet.

  Ennek elkerülésére remek lehetőség, ha belépünk valamelyik egészségpénztárba, ahova rendszeresen, akár kis összegeket is befizethetünk, így összegyűjtve a pénzünket a későbbi kiadásainkra.  Az egészségpénztári tagság számos előnnyel jár, vegyük most ezeket sorra!

 • Jön az év vége: ön hogy áll a szabadnapokkal?

  Sokfélék vagyunk, de a fix munkaidőben dolgozó embereknél alapesetben kétféle típust érdemes megkülönböztetni: az egyik mindig igyekszik spórolni a szabadságával, a másik pedig már a nyár közepén vagy vége felé kifut az egész éves keretből. Nézzük a szabadságolás legfontosabb szabályait dióhéjban!

 • Nyugdíjas vagyok, hogyan kaphatok személyi kölcsönt?

  A szabad felhasználású hitelek körébe tartozó személyi kölcsön természetesen nyugdíjasként is igényelhető. A bankok hitelbírálata során előny, ha valakinek fix, rendszeres jövedelme van, márpedig a nyugdíj életünk végéig egy biztos bevételt jelent. Nézzük, mit kell tudni a hiteligénylésről, ha már nyugdíjaskorban vagyunk!

 • Autóvásárlás hitelből? Lehetséges!

  Amennyiben nincs meg a teljes vételára a kiszemelt gépjárműnek, lehetőségünk van többféle finanszírozási konstrukció közül a számunkra kedvezőt igénybe venni céljaink megvalósításához. Mind használt, mind új gépjárművet vásárolhatunk hitel, kölcsön illetve lízing segítségével.  A pénzintézetek által kínált termékek kondíciói és feltételei legtöbb esetben eltérőek, így érdemes több ajánlatot is kérni. A hitel futamideje igényeinknek megfelelően változtatható, de mindenképpen mérlegelni szükséges, hogy milyen futamidőre vásárolunk gépjárművet, hiszen az értéke folyamatosan csökken, így minél hosszabb ideig fizetjük a hitelt, annál több pénzt fizetünk ki kamatra és egyéb költségekre.

 
66 / 66 oldal
visszahívást kérek
Visszahívást kérek
bezárás
Visszahívás kérése
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×